Τρόποι αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ - ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

1. Αποστολή με εταιρία ταχυμεταφορών (courier).

Η παραγγελία σας αποστέλλεται στη διεύθυνση που μας υποδείξατε κατά την παραγγελία σας με εταιρία ταχυμεταφορών (courier). Η παράδοση γίνεται από 1-3 ημέρες, εκτός ορισμένων απομακρυσμένων και δύσβατων περιοχών όπου ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να φτάσει έως και τις 7 εργάσιμες ημέρες, εξαιρούνται οι περίοδοι ειδικών καταστάσεων.

Τα έξοδα αποστολής εξαρτώνται από το συνολικό βάρος & όγκο της παραγγελίας σας καθώς & από τον τόπο παράδοσης.

Στις παραγγελίες που περιλαμβάνονται ογκώδη αντικείμενα, η πληρωμή γίνεται με πιστωτική κάρτα ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό . 

Τα μεταφορικά για αποστολή προϊόντος με Courier είναι:

 α) Εντός λεκανοπεδίου Αττικής:

H  χρέωση είναι 3,00€ ισχύει για δέματα  μέχρι 2 κιλά.

  β) Για την υπόλοιπη Ελλάδα 

H  χρέωση είναι 4,00€ ισχύει για δέματα  μέχρι 2 κιλά.

Για δέματα άνω των 2 κιλών υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 1€ ανά κιλό. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού (περιπτώσεις ελαφρών δεμάτων με μεγάλο όγκο), τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος.

Η ακριβής χρέωση θα εμφανιστεί στην παραγγελία σας, πριν την ολοκλήρωση της.

Τα έξοδα αντικαταβολής είναι 1.50€.

Για παράδοση Σάββατο με courier υπάρχει επιπλέον χρέωση 3 € με ΦΠΑ


Παράδοση μεγάλων σε όγκο και βάρος παραγγελιών

Για παραγγελίες με μεγάλο όγκο και βάρος η παράδοση γίνεται με μεταφορική εταιρία. Σε αυτήν την περίπτωση δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με χρεωστική/πιστωτική κάρτα ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Η παραλαβή γίνεται από τα γραφεία της μεταφορικής εταιρίας.

 Προσοχή!

Στην περίπτωση που βρίσκεστε σε απομακρυσμένη ή δυσπρόσιτη περιοχή απαιτείται έξτρα χρέωση. Θα προηγηθεί τηλεφωνική ενημέρωσή σας από εκπρόσωπο της εταιρίας μας.

Η Open365.gr για την άμεση και αξιόπιστη παράδοση των προϊόντων στον πελάτη της, συνεργάζεται με την Εταιρεία Ταχυμεταφορών:

Γενική Ταχυδρομική Α.Ε.Ε.,  Λ. Κηφισού 14, 182 33 Αγ. Ιωάννης Ρέντης, Τηλεφ. Κέντρο: 210 48 51 100

Έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την εξέλιξη – πορεία της αποστολής σας γράφοντας το νούμερο αποστολής, που σας έχουμε στείλει, στη φόρμα Αναζήτηση Δέματος, της αντίστοιχης μεταφορικής.

    www.taxydromiki.gr

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση για την παραλαβή της παραγγελίας σας μπορείτε να επικοινωνείτε με το εκάστοτε κατάστημα της περιοχής σας .

Γενική Ταχυδρομική:  www.taxydromiki.gr/office-network


2. Παραλαβή απο το κατάστημα. 

Μπορείτε επίσης να παραλάβετε τα είδη και από το κατάστημα μας με τη τιμή του καταστήματος. Οι κρατήσεις δεσμεύονται για μία ημέρα.

Το κατάστημα βρίσκεται:

Σοφίας Βέμπο 8

Γλυφάδα Τ.Κ. 16675

Τηλέφωνα: 210 9632422 - 210 2717365

Προβολή χάρτη

Η Open365.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους και τις τιμές αποστολής χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση