Διαθεσιμότητα

Επεξήγηση των συμβόλων διαθεσιμότητας στα προϊόντα μας:
Τα προϊόντα που συνοδεύονται απ'  αυτό το εικονίδιο, βρίσκονται στο κατάστημά μας ή στην αποθήκη μας και είναι ετοιμοπαράδοτα.  Σε περίπτωση αποστολής στον πελάτη, ο χρόνος παράδοσης είναι 1-3 ημέρες. Για δυσπρόσιτες περιοχές (όπως αυτές ορίζονται από την εταιρεία διανομής) ο χρόνος παράδοσης μπορεί να αλλάξει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζι μας για λεπτομέρειες.
 
   
Τα προϊόντα που συνοδεύονται από αυτό το εικονίδιο δε βρίσκονται στην αποθήκη μας. Βρίσκονται στην αποθήκη των προμηθευτών μας και μπορούν να είναι στο κατάστημά μας σε  5-10 εργάσιμες ημέρες. Σε ελάχιστες περιπτώσεις  ενδέχεται να αναμένονται στο κατάστημα μας σε περισσότερες  ημέρες, ακόμα και η περίπτωση, λoγω πολύ μικρών αποθεμάτων στους προμηθευτές μας, να μην παραληφθούν.
 
Και στις δυο προαναφερθείσες περιπτώσεις, ενδέχεται να υπάρξουν απρόσμενες καθυστερήσεις, οι οποίες οφείλονται στον προμηθευτή μας.
 
Τα προϊόντα που συνοδεύονται από αυτό το εικονίδιο δεν βρίσκονται στην αποθήκη μας, ούτε στην αποθήκη των  προμηθευτών μας. Παρακαλούμε να επικοινωνείτε μαζί μας για λεπτομέρειες σχετικά με την διαθεσιμότητά αυτών των προϊόντων.
 
Καταλήγοντας, θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε πως καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση αποστολή των προϊόντων στους πελάτες μας.Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών θα βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία μαζί σας ώστε να γνωρίζετε με κάθε λεπτομέρεια την εξέλιξη της παραγγελίας σας.