Ενημέρωση πελατών

Philips BG5020/15 Ξυριστική Μηχανή Σώματος

146929

42,50 


+

Body groomer BG5020/15 5000s της Philips, με 3 χτένες 3mm, 5mm και 7mm, για ακριβές αποτέλεσμα. Διαθέτει μακριά λαβή που διευκολύνει το ξύρισμα της πλάτης, ενώ λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη μπαταρία, που με φόρτιση μίας ώρας προσφέρει αυτονομία 60 λεπτών. Με αυτή τη συσκευή, η αντρική περιποίηση γίνεται πιο απλή από ποτέ.

Άνετο τριμάρισμα ή ξύρισμα σε όλες τις περιοχές του σώματος
Σχεδιασμένη για ασφαλή και άνετη χρήση σε μασχάλες, στήθος και κοιλιά, πλάτη και ώμους, βουβωνική περιοχή και πόδια. Η φιλική με το δέρμα ξυριστική μηχανή αιχμαλωτίζει και κόβει τρίχες διαφορετικού μήκους, χωρίς τη χρήση πολλών εργαλείων ή την επαφή του σώματος με αιχμηρές άκρες.

Στρογγυλεμένες άκρες και υποαλλεργικό πλέγμα για προστασία της επιδερμίδας
Η ξυριστική κεφαλή διαθέτει κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στρογγυλεμένες άκρες και ένα υποαλλεργικό πλέγμα για προστασία του δέρματός σας κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος. Τα τρίμερ διπλής κατεύθυνσης κόβουν τις πιο μακριές τρίχες, ενώ το πλέγμα εξασφαλίζει βαθύτερο αποτέλεσμα.

Περιλαμβάνει 3 χτένες για ένα φυσικό τριμάρισμα (3,5,7 χιλ.)
Περιλαμβάνονται 3 χτένες για διαφορετικά μήκη μαλλιών. Συνδέστε τη χτένα στο σύστημα ξυρίσματος, για να κόβετε τις τρίχες σε ρυθμίσεις σταθερού μήκους 3 χιλ., 5 χιλ. ή 7 χιλ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σύστημα ξυρίσματος χωρίς τις χτένες, για βαθύτερο αποτέλεσμα. Για πιο πυκνές τρίχες, συνιστάται πρώτα το τριμάρισμα του σώματος με τα σταθερά χτενάκια.

Εξαιρετικά μακριά λαβή, για εύκολο ξύρισμα της πλάτης
Αφαιρέστε τις τρίχες της πλάτης με άνεση. Η αποσπώμενη λαβή είναι ειδικά σχεδιασμένη για άνετη περιποίηση της πλάτης.

60 λεπτά αυτονομίας μετά από φόρτιση 1 ώρας
Μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής ισχύος για όλο το σώμα, με 60 λεπτά αυτονομίας μετά από φόρτιση 1 ώρας. Η λυχνία μπαταρίας υποδεικνύει την κατάσταση ισχύος, όταν η ισχύς της μπαταρίας είναι χαμηλή ή πλήρης.

Εύκολο καθάρισμα και χρήση μέσα ή έξω από το ντους
Προσφέρει άνετο και βαθύ αποτέλεσμα μέσα ή έξω από το ντους. Το σύστημα περιποίησης σώματος είναι πλήρως αδιάβροχο. Έτσι, μπορείτε να καθαρίσετε τη συσκευή απλώς ξεπλένοντάς την, μόλις τελειώσετε. Για πιο μακριές τρίχες, η απόδοση τριμαρίσματος μπορεί να είναι καλύτερη σε στεγνή επιδερμίδα.

Εργονομική λαβή για μέγιστο έλεγχο
Η λαβή από καουτσούκ είναι σχεδιασμένη ώστε να εξασφαλίζει βέλτιστο χειρισμό ακόμα και όταν βραχεί, για καλύτερο έλεγχο κατά τη διάρκεια της χρήσης, μέσα ή έξω από το ντους.

  • Πλάτος κόπτη: 32 χιλιοστά.
  • Στοιχείο ξυρίσματος: Πλέγμα με δύο εξαρτήματα προετοιμασίας κοπής.
  • Αριθμός ρυθμίσεων μήκους: 3 ρυθμίσεις σταθερού μήκους.
  • Χτένα οδηγός: 3 χτένες για το σώμα, (3,5,7, χιλ.).
  • Τύπος μπαταρίας: Ιόντων λιθίου.
  • Χρόνος λειτουργίας: 60 λεπτά.
  • Φόρτιση: Πλήρης φόρτιση σε 1 ώρα.
  • Wet & Dry: Πλήρως πλενόμενη, Αδιάβροχη και εύκολο καθαρισμό.
  • Χρώμα: Ασημί.
  • Εγγύηση: 2 χρόνια.

Πληρωμή σε μηνιαίδες δόσεις

Δόσεις Μηνιαία δόση Σύνολο
Εφάπαξ πληρωμή 42,50 € 42,50 €

Σχετικά προϊόντα

Ενημερωτικα